EL MILLOR DE BARCELONA SOTA UN MATEIX SOSTRE

Time Out Barcelona obrirà aviat un mercat gastronòmic i cultural. Time Out Market Barcelona reunirà el millor de la ciutat sota un mateix sostre: els millors xefs i restauradors, begudes i experiències culturals, tot basat en la curació editorial de Time Out.

Ubicat a l'àrea del Port Vell, al pis de dalt del Maremagnum, el Market tindrà accés directe des del carrer mitjançant una escala mecànica i un ascensor. Amb les seves catorze cuines, Time Out Market Barcelona mostrarà la increïble escena gastronòmica de la ciutat i farà accessibles i assequibles els xefs més premiats i els que estan a punt de ser-ho. També hi haurà un restaurant de servei complet, quatre bars, un espai per a esdeveniments, un estudi d'enregistrament, una terrassa amb vistes espectaculars i molt més. L'essència del Time Out Market és fer que els barcelonins se sentin com a casa i fomentar una connexió estreta amb la ciutat; tot serà local, de Barcelona.

Time Out Market Barcelona acollirà catorze cuines, un restaurant de servei complet, quatre bars, un espai per a esdeveniments, un estudi d'enregistrament, una terrassa amb vistes espectaculars i molt més.

COM HO FEM

Placeholder for video